Tuesday, July 26, 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

Salam...kita nie budak baru...saper2 yang berminat nak join blog kiter bleh la...kita x paksa..yg penting ikhlas...betul x...nanti bleh kenal2 lebih lanjut lagi kan....selamat datang ya pada yang join. Nanti saper berminat kita letak dekat blog khas kat bwh 2... Berminat sila comment kat bwh..coz senang nak follow nanti...


39 comments:

BeloG MTT said...

Dah masukkan dalam bloglist khas.. :)

BERT said...

saya dah masukkan dalam list.. mekaseh yer

miss aiai said...

jom tukar link dengan saya, nak??

http://iniceritakulha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Atika Farha ;D said...

saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

Adylia Qarissa said...

join jugak....

Munna said...

hi faiz =)

setuju utk tukar bloglist dgn kamu..jgn lpa masukkan blog ini dlm bloglist faiz okeh...t sy update senarai bloglist..

da follow sini juga =)

Edy Ramanov said...

dah join dan masuk list edy ya.

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Atika Farha ;D said...

setuju :)

Phoenix (نعيم امين) said...

da follow!!! jom tukar link jom!!
http://phoenix-hidupseoranghamba.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Faiz Jerr said...

jemput2 comment kat sini kalu berminat

Mr.Baiz said...

OK DAH ADD KAMU DALAM MY BLOGLIST

FareezVanFillers said...

dah follow dah kalo de mase follow lah kite ye...heheheheh

Lulu Caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

ain1914 said...

dah balas balik

Daring Women said...

saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila tinggalkan link di sini http://khaulahazwa.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-sapa-nak-join-bloglist-aku.html

terima kasih!!!!!!!!!

Daring Women said...

saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila tinggalkan link di sini http://khaulahazwa.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-sapa-nak-join-bloglist-aku.html

terima kasih!!!!!!!!!

HAFIZAL said...

dah tukar...jom apa lagi mahu ditunggu. saya dah letak link awak

http://malaysiascore.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

HAFIZAL said...

dah tukar...jom apa lagi mahu ditunggu. saya dah letak link awak

http://malaysiascore.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Razis said...

kalau sudi, mskknla blog sy yer, blog kamu dah sy add dlm VVIP List

Entry Terkini Blog Razis "Ben Ashaari Ajak Join Bloglist Blogger Baru"

Aishah Amira said...

nak join =)

http://aishamyra.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Nizam Ijam said...

saya da letak dalam bloglist :)

jangan lupa letak balik :)
” Nizam Ijam Dot Com”

Adylia Qarissa said...

dkna tukar link kat sini :)

http://kasihsuci-whh.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

selendang merah said...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Izreen said...

jom tukar link..
http://nurulizreen.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Izreen said...

jom tukar link..
http://nurulizreen.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Cik Ceria said...

jom tukar link ^_^

http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

gadis melayu said...

sudi tak tukar link dengan gadis..??

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

klu sudi nie link blog gadis..^_^
atia-gadismelayu.blogspot.com

miss aiai said...

oke, jom tukar link =)

Haslinda Ariffin said...

Hi...
Jom tuka2 link..
http://haslindariffin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Pn. Sheila said...

ziarah... sudi tukar link dgn sy, jom singgah sini...

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/

lia AKA milo said...

berminat tukar link dengan awak,
kalau berminat dengan link saya juga klik.

http://liailnia.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

EjAt_mU89 said...

jom tukar2

http://ejatmu89.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

i follow u...

Lizan said...

Jom tukar2 link yuk..singgah dari segmen ben ashaari.

areyou ahmad said...

sayapun budak baru gak..hehe

ratu zuleyqha said...

sorry late.. jom tukar link (:
http://ratuzuleyqha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Miaainis said...

share link jom...setuju komen k

http://miaainis.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Miaainis said...

share link jom...setuju komen k

http://miaainis.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

abyazree said...

sdi jg bloglist sya?kalo sdi sila bg respon di link ini..dan sya akn ltk kn awk dlm bloglist sya..tq

http://abyazree.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html?showComment=1311744771941#c8323373598843088919

Aku DaN SeSuAtU said...

salam blogger..jom..jom tukar link
http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html