Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Saper2 yang sudi sila comment or kritik tentang blog nie...aku budak baru..bleh follow gak...Tq

16 comments:

Farieyna Bahri said...

terlalu banyak widget la di tepi2 tu.. hihihi.. :)

http://farieyna.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

DaYaH JeLitA said...

Hai nak kritik cikit eak? hurmmm...awak kena buang verification wors susah orang nak komen nanti..huhu..Datangla kritik blog saya balik yer :)) : SEGMEN | BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

AdinLala said...

Datang mengkritik >

Blog nampak messy sikit, kalau boleh ltak border di mana mana supaya blog anda akan menjadi kemas. peace :)

JOM KRITIK BLOG AadinLaLa !

http://adinbeetles.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

the fik's said...

haa..ni yg fik xsuke pasal blog ni..sebab kenapa page tuka bile nak komen!

tahniah! fik follow k!

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

i'm ezza haniza said...

haii..datangg nak kritik..blog yang simple dan comel macam tuan dia...hihi

just buat pop up window je,supaya mase komen org boleh tgok entry laen.hehehehe

terus follow!

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Faiz Rizhan Mamat said...

tq..pada yg sudi reviews my blog

Afiqa Dayana said...

em, kalau boleh blog post tu besarkan sikit ruang dia .
tu jela kot . hehe :D

.: Mr Aril :. said...

feedjit tak perlu letak..byk lg prlu belajar..n klu boleh org nk komen tak perlu ada kuar kat new tab..bese org letak kat bawah entri ataupun scara popup;)

http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

TeAqArH said...

salam..dtg terjah utk keritik...
bloglist tu lau boleh jdkan scroll bar..dpt jimat ruang..widget byk sgt..^_^

http://naklempang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Feedjit tu x perlu. Dan letak scrollbar untuk bloglist k. =D

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

fiq. said...

salam

-thanks bag kritik

-buat pop-up comment.ni dah tak ada word verification dah bagus dah ni
-sidebar transparent ek?
-sb kasi up sikit
-yg lain cantekkk!!!

jom2

Segmen yang sama

kemey said...

hai penconteng ruang pon blogger baru^^
semua ok bg saye tp faiz try fix bhgn sidebar..tu aje=)i follow u

http://pencontengruang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....Pakar followklik sini untuk follow saya kembali