Friday, July 29, 2011

CARA FEMESKAN BLOG

Nie nak bagi blog jadi femes...korang nak x..Faiz boleh jerr bagi...

1. Buat pos yang boleh buat org terkejut...cthnya: Malaysia dilanda salji...compem org tgk punyerrr...hahahah
2. Letak entry gosip pasal artis ker yang femes2...
3. Letak gambar yang pelik2...paham2 jelah yer...
4.Korang buat skandal then masuk tv then hebohkan pasal blog korang dalam paper or tv...
5. Buat poster besar2 pasal blog korang then letak dekat lif pejabat.
6.Sebarkan gambar2 dan letak sekali nama blog korang...
7.bagi hadiah bagi saper2 yang melawat blog korang, sekali melawat dapat RM 10...nie mesti org datang sentiasa...
8. Siarkan nama blog korang dekat area advertisement dekat paper...

Apa macam ada berani....hahahaha...

Penting ker blog popular dengan cara mcm 2...yakin dengan kebolehan korang....sabar2 lah ya...saper nak Faiz lawat diorg punyer blog..boleh tinggalkan jejak dekat comment ya...

2 comments:

tinta cik wanny said...

hahaha..nak try la.

aida nabiha said...

yang no 5 tu konpem tak mau try